1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 16 yaşındaki genç, tüm aile üyelerini balta ile öldürdükten sonra kendi canına kıydı
16 yaşındaki genç, tüm aile üyelerini balta ile öldürdükten sonra kendi canına kıydı

16 yaşındaki genç, tüm aile üyelerini balta ile öldürdükten sonra kendi canına kıydı

Rusya'da ailesiyle yaşayan 16 yaşındaki çocuk, annesini, büyükannesini, büyükbabasını ve iki kardeşini balta ile öldürdükten sonra kendi canına da kıydı.

A+A-

Yetkililer, çocuğun telefonunda annesi ile sorunları olduğuna dair notlar buldu.

Olay Rusya'nın Ulyanovsk bölgesinde meydana geldi. 16 yaşındaki Timur K., 66 yaşındaki büyükbabasını, 69 yaşındaki büyükannesini, 49 yaşındaki annesi Marina'yı ve 4 yaşındaki ikiz kardeşlerini balta ile feci şekilde katlettikten sonra  kendini de öldürdü.

Cinayet, komşuların eve kimsenin uğramamasından ve evden kimsenin çıkmamasından  fark etmeleri üzerine ortaya çıktı. Yetkililerin evde yaptığı incelemede, cinayetin balta ile yapıldığı  ortaya çıkarken; Timur'un telefonunda yapılan incelemelerde, büyükanne ve büyükbabasından ve kardeşlerinden bıktığını;  annesi ile ilgili de sorunları olduğuna dair notlar ortaya çıktı.

Gencin  Psikolojik Sorunları Olabilir

Ulyanovsk Bölge Savcısı Asistanı Vasily Zima, "Timur, okulda düzgün  bir öğrenciydi. Özellikle sportif alanlarda başarılıydı" ifadelerini dile getirirken, işlenen cinayetin arkasında, Timur'un psikolojik sorunları olabileceğini belirtildi.
Rusya Federasyonu Araştırma Komitesi olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

 

HABERE YORUM KAT