1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. 46 öğrencinin hayalleri suya düştü!
46 öğrencinin hayalleri suya düştü!

46 öğrencinin hayalleri suya düştü!

Adana ilinde CERN’e (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi) gerçekleştirilecek seyahate gitmeleri için 3’er bin tl ödeyen 4 öğrenci velisi seyahatin iptal olmasının ardından toplam 138 bin TL ‘yi alamadılar. Ücretlerini geri alamayan veliler bu seyahati ayarlayan emekli hocadan şikâyetçi oldular.

A+A-

Doğan Haber Ajansı’nın bilgilerine göre, senelerdir öğrencilere yurt dışı seyahatleri düzenleyen emekli hoca B.Y., Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi ve Zeynep Erdoğdu Ortaokulları’nı ziyaret ederek İsviçre ile Fransa sınırlarında bulunan Cenevre ilinin çevresindeki Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN’e bilimsel bir seyahat yapacağını duyurdu. Okul idaresinin izni ile kayıtları yaptı.

Zamanı az kaldığında ise B.Y., velilere, "Adana Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü geziyi yasakladı, bu nedenle gidemeyeceğiz. Paralarınızı iade edeceğim" dedi.

Zeynep Erdoğdu Ortaokulu önünde biriken mağdur veliler adına söz sahibi olan Seçil Sönmez, 10’uncu sınıf öğrencisi oğlu Veysel Emre Onan’ın fen bilimine merakı olduğu için geziyi  büyük bir sevinçle onayladığını fakat iptalin sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT