1. HABERLER

  2. Akbank, konut kredisi faiz oranlarını 1,48'e düşürdü! Duyanlar şubelere akın etti
Akbank, konut kredisi faiz oranlarını 1,48'e düşürdü! Duyanlar şubelere akın etti

Akbank, konut kredisi faiz oranlarını 1,48'e düşürdü! Duyanlar şubelere akın etti

Bankaların faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı ev almayı sürekli olarak ertelen vatandaşlar, AKbank'ın konut kredilerinde yaptığı kampanya ile sevindi. Kampanyı duyanlar bilgi almak için Akbank şubelerine akın etti.

A+A-

Vatandaşların konut kredilerinde gelecek indirim haberleri beklerken bir adım Akbank'dan geldi. Banka konut kredileri Faiz oranını 1,48 seviyelerine çeken AKBANK'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türk ekonomisinin yapı taşı olarak nitelendirilen inşaat sektörü, önlenemez bir yükseliş seyrine giren konu kredisi faiz oranları nedeniyle zor zamanlar geçiriyor. Birçok firma ellerindeki konutları satmak için kampanyalar düzenlese de pek işe yaramadı. Bankaların faiz oranlarını düşürmesini bekleyen ve hükümet yetkililerine de bu yönde adımlar atması çağrısında bulunan inşaat firmaları, Akbank’ın kendi inisiyatifinde faiz indirimine gitmesi ile bir nebze olsun rahat nefes aldı. Bu bankanın attığı adımın tek başına yeterli olmadığını düşünen inşaat firmaları, diğer bankaların da elini taşın altına koymasını bekliyor.

KAMPANYAYI DUYAN AKBANK ŞUBELERİ KOŞTU

Akbank tarafından yapılan faiz indirimi, vatandaş kanadında da anında karşılığını buldu. Ev alma hayali kuran birçok kişi, faiz indirimi sonrası bu bankanın şubelerine giderek konu hakkında bilgi aldı. Vatandaşın ilgisinden ziyadesiyle memnun olan banka yönetimi, yıl sonuna doğru konut kredisi faiz oranlarını daha da aşağıya çekmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT