1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Alışveriş merkezinde akıl almaz olay! Şekerlemelerin içinden fare zehri çıktı
Alışveriş merkezinde akıl almaz olay! Şekerlemelerin içinden fare zehri çıktı

Alışveriş merkezinde akıl almaz olay! Şekerlemelerin içinden fare zehri çıktı

Rusya’da ki bir cani markete giderek şeker reyonundaki bütün şekerlemelere fare zehri karıştırdı.

A+A-

Rusya’nın Saratov şehrinde şok edici vakada bir caninin işgüzarlığı ortaya çıkınca büyük bir katliam engellendi. Alışveriş merkezine yüzünü gizlemiş bir şekilde giren psikopat genç alışveriş merkezinde bir süre vakit geçirdikten sonra şekerlemelerin olduğu bölüme geçti.

Kutu içerisinde yer alan şekerlemelerin ön kısmında duran psikopat genç cebinden bir çeşit değişik maddeler çıkardı. Belirli bir müddet geçtikten sonra psikopat genç şekerleme kutularının içerisine bu değişik maddeleri katmaya başladı.

Gramajına göre satılan şekerlerin yabancı maddeleri attıktan sonra alışveriş merkezinden sessizce çıkan psikopat genç, şüpheli hareketlerinden dolayı güvenliğin dikkatini çekti. Kameraları inceleyen güvenlik psikopat gencin yaptığı akıl almaz olayı öğrenince direk polise başvurdu.

Alışveriş merkezinden hızlıca çıkan psikopat genç sokağın başında onu bekleyen polisler tarafından yakalandı. Polis memurları alışveriş merkezinden kamera kayıtlarını izleyerek psikopat gencin şekerlerin içine kattığı maddeyi bularak araştırma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT