1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Almanya’da 8 Yaşındaki Trafik Canavarı: 140 Km Hız İle Akan Trafiğe Çıktı
Almanya’da 8 Yaşındaki Trafik Canavarı: 140 Km Hız İle Akan Trafiğe Çıktı

Almanya’da 8 Yaşındaki Trafik Canavarı: 140 Km Hız İle Akan Trafiğe Çıktı

Almanya’da ailesinin arabasını habersizce kaçıran 8 yaşındaki çocuk, akan trafikte 140 km hız ile gidince görenleri şaşkına çevirdi. Bir süre gittikten sonra sağ tarafa duran genç adam aracın arka tarafında ikaz levhalarıyla insanların dikkatini çekecek bir şekilde beklerken yakalandığı duyuruldu.

A+A-

Almanya’da ailesinin haberi olmadan aracı kaçıran sekiz yaşındaki çocuk , A44 otobanında  140 km hız ile akan trafikte insanları paniğe soktu. Fazla hızdan kaynaklı rahatsız olan çocuk, aracı sağa çekerek ikaz levhaları ile bulunduğu kayıtlara geçti.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinden Soest ilçesinin polisleri, sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımda, 8 yaşındaki çocuğun polis memurlarına ‘Yalnızca biraz araba sürmek istemiştim.’  Dediği bildirildi.

8 yaşındaki trafik canavarının annesi, çocuğunun daha önceleri de düzenli bir şekilde çarpışan arabalar ve go kart araçlarını sürdüğünü anlattı.

Polis memurları küçük yaşta trafiğe çıkan 8 yaşındaki çocuk için ‘ Şans eseri bir şey olmadı!’ dedi. Yaşanmış olan bu tehlikeli olayda neyse ki herhangi birinin canına ve malına zarar gelmedi.

 

HABERE YORUM KAT