1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. AÖF Kayıt yenileme tarihleri
AÖF Kayıt yenileme tarihleri

AÖF Kayıt yenileme tarihleri

AÖF sistemine kayıt yapma, kayıt yenileme tarihleri belirlilik kazandı. 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılının içerisinde yer alan güz dönemine ait kayıt yenileme yapmak isteyen öğrencilerin gözü Anadolu Üniversitesine çevrilmiş durumda.

A+A-

Açık öğretim olarak üniversite okuyan öğrenci adayları AÖF kayıtlarına ait yenileme işlemlerini üniversiteye ait olan resmi siteden 07 Ekim - 18 Ekim 2019 tarihlerinin içerisinde tamamlayarak öğrenimlerine kaldıkları yerden devam etme hakkına sahip olacaklar.

 Belirtilen tarihlerde kayıt yenilemek için belirlenmiş olan ücretleri ödememiş olan kişiler yapılacak olan sınavlara giremeyecek ve öğrencilik durumları sisteme pasif olarak düşecek.

AÖF KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?

Anadolu Üniversitesinin belirlemiş olduğu kayıt ücretleri staj olan programlarda 240 TL iken staj olmayan programlarda ise bu ücret 220 TL.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF resmi sitesine giriş yaparak belirtilen sekmeleri takip edip kayıt yenileme yapılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken bir konu vardır. Sitede kayıt yaptıran öğrenciler belirlenmiş son tarihe kadar harç ücreti yatırmak zorundadır.

HABERE YORUM KAT

İlgili Haberler