1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Apple Watch 5 nasıl olacak?
Apple Watch 5 nasıl olacak?

Apple Watch 5 nasıl olacak?

Apple'ın gelecek yıl lansmanını yapmayı planladığı yeni akıllı saati Apple Watch 5, oldukça ilgi çekici bir saat olacağa benziyor. Şirkete yakın olan kaynaklar Apple Watch 5'in öne çıkacak özelliklerinden bahsetti.Peki nedir bu özellikler?

A+A-

Apple, bir sonraki saati Apple Watch 5 için halen çalışmalarını sürdürüyor. Apple Watch 4 ile kullanıcılarını etkilemeyi başaran şirket, şu an dünyanın en çok satan akıllı saat markası. Durum böyle olunca akıllı saat sektörü de Apple'ın gelişmelerini yakından izliyor.

Hücresel bağlantı yani LTE desteğine sahip olan ve Fransa’nın GSM operatörü Orange ile çalışan bir Apple Watch ortaya çıktı. İddialara göre ise bu saat merakla beklenen Apple Watch 5. WatchOS 6.0 sürümünü çalıştıran bu akıllı saatin yeni bir Apple Watch olduğu iddiası ise sağlam temellere dayanıyor.

Peki görüntüsü internete sızdırılan saatin Apple Watch 5 olduğuna dair nasıl bu kadar emin bir şekilde iddialar ortaya atılıyor? Tabii ki A2157 model numarasından. Çünkü, teknoloji devi Apple bu hafta başında Avrasya Ekonomik Komisyonu’na yapmış olduğu başvuru ile A2156, A2157, A2092 ve A2093 model numaralı akıllı saatler için sertifika aldı.
Apple Watch 5’in Eylül ayında tanıtılabileceği de söylenen iddialar arasında.

 

HABERE YORUM KAT