1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Aşık Kiralık Katil Tasarlayarak Adam Öldürme Suçundan Müebbet Yedi
Aşık Kiralık Katil Tasarlayarak Adam Öldürme Suçundan Müebbet Yedi

Aşık Kiralık Katil Tasarlayarak Adam Öldürme Suçundan Müebbet Yedi

‘Öldürülen kişi kendisini öldürtmek için katilini ikna etse de baskılar sonucu o kişiyi öldürmesi hukuka aykırıdır.’ Davanın iddianamesinde yer alan bu açıklamalar İlkay Sivaslı’nın kendisini öldürmek için tuttuğu kiralık katile açılan davadan alıntı.

A+A-

İstanbul ilinin Pendik semtinde ikamet eden öğretmen İlkay Sivaslı (41)  yaşadığı evde ölü bulundu. Zanlının bulunması için çalışmalar hemen başladı. Çalışmaların ardından olayın gizli detayları ortaya çıktı. İlkay Sivaslı kendini öldürtmek için katil kiralamıştı.

AŞIK OLUNCA BÜTÜN İŞLER DEĞİŞTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen iddianameye göre, İlkay Öğretmenle sosyal medyada görüşüp arkadaş olan Tanju D. belirli bir vakit aynı evde kaldı. Ve sonrasında çok kez İlkay Sivaslı Tanju D’den kendisini öldürmesini istedi. Ama İlkay Öğretmene aşık olan Tanju D. bu teklifi kabul etmedi.

FİLMLERİ ARATMAYACAK BİR CİNAYET

Ve bir süre sonra olaylar çığırından çıktı. Tanju D İlkay Sivaslı’yı sargı bezi ile boğmaya çalıştı ama aşkına yenik düştü ve yapamadı. Vazgeçti. Kendini öldürme fikrini de unutturmak istedi. Ve son gün İlkay Öğretmen ‘’öldür beni’’ dedi. İlkay Öğretmen yatağa uzandı,Tanju D. üzerine minder koyup ateş etti. İlkay öğretmen hemen ölmemişti ‘’bir süre bekle ben ölünce gidersin’’ dedi ve helalleştiler.

 

 

HABERE YORUM KAT