1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Avukat, hakimin o kararından sonra göz yaşlarını tutamadı
Avukat, hakimin o kararından sonra göz yaşlarını tutamadı

Avukat, hakimin o kararından sonra göz yaşlarını tutamadı

Antalya'da 19 yaşındaki Zehra Demir, eski sevgilisi Süleyman T. ‘nin kendisiyle zorla birlikte olmak istediği için intihar etti. Süleyman T. Bu olaydan ceza almaması Demir ailesinin avukatını ağlattı.

A+A-

Bu intiharın sonucunda ömür boyu hapis istemiyle yargılanan 18 yaşındaki Süleyman T.’nin tutuklanma talebi reddedilince, Avukat Hadi Cin, duruşma salonunda göz yaşlarını tutamadı.

Cin,’’İsyan ediyorum. Kadına şiddetin katliam düzeyine geldiği bir atmosferde mahkemenin bu tutumunu anlayamıyorum‘’ dedi.

Antalya’nın Ahatlı semtinde ikamet eden Zehra Demir ,aynı semtte oturduğu Süleyman T. ile bir süre arkadaşlık yaşadı. Zehra Demir’in bu arkadaşlığı bitirmesi sonucunda Süleyman T. genç kızın peşini bırakmadı.

Her zaman telefonla arayıp onu taciz etti. Demir tam on defa cep telefonunun numarasını değiştirmek zorunda kaldı. Süleyman T. son defa 28 Ağustos  Çarşamba günü Zehra Demiri aradı.

İddialara göre genç kızla tekrardan birlikte olmazlarsa yaşadıkları her şeyi ailesine anlatma tehdidinde bulundu. Akşama doğru da genç kızın evine giderek son kez konuşmak istediğini belirtti.

Süleyman T. genç kızın kardeşleriyle tartışırken Zehra Demir 4. Kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT