1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini gerçekleştirdi! 1,2 milyon euro maaş alacak!
Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini gerçekleştirdi! 1,2 milyon euro maaş alacak!

Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç transferini gerçekleştirdi! 1,2 milyon euro maaş alacak!

Yeni sezona oldukça iyi ve iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, transfer sıkıntısını atlatarak kadrosunu güçlendirmek için çalışmaya devam ediyor. Vedat Muriqi ve Mevlüt Erdinç ile de anlaşma sağlamayı başaran Sarı-Lacivertli takım, Süper Lig adına ikinci golcüsünü de kendi kadrosuna aldı.

A+A-

Deneyimli golcü Mevlüt Erdinç'in, Fenerbahçe'den yıllık yaklaşık olarak 1,2 milyon euro kadar maaş alacağı açıklandı. Mevlüt Erdinç, geride bıraktığımız sezonda Antalyaspor forması giyip çıktığı 27 resmi maçta 14 gol atmış, 3 asist yapmıştı.

Herhangi bir bonservis bedeli ödemesi yapmadan 2 yıl üzerine sağlanan anlaşmayla birlikte 32 yaşındaki futbolcu, transfer için gerekli olan sağlık kontrolünden geçti. Gerekli kontrollerin ardından da resmi olarak sözleşmeyi imzaladığı açıklanan futbolcu Mevlüt Erdinç'in Sarı-Lacivertli takıma transferinin 1-2 saat kadar küçük zaman dilimi içinde açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği önlibero için Luiz Gustavo, Mevlüt Erdinç ve Vedat Muriqi olmak üzere iki golcüyü de kadrosuna atan Sarı-Lacivertli takım yeni sezona zaten önü açık girmişken tek sıkıntısı olan transfer sorununu da iddialı oyuncularla atlattı.

HABERE YORUM KAT