1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Sezonu Açıyor
Fenerbahçe Sezonu Açıyor

Fenerbahçe Sezonu Açıyor

Hayal kırıklığıyla tamamlanan sezonun ardından yaptığı önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Sezonu 19 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:00 de Ülker Stadyumunda oynayacağı Gazişehir FK maçıyla açacak.

A+A-

Kadrosuna Max Kruse, Vedat Muriqi, Garry Rodrigues, Zanka, Emre Belözoğlu ve kaleci Altay Bayındır gibi çok önemli isimleri katan sarı lacivertli ekibin hedefi şampiyonluk olacak. Taraftarların geçtiğimiz yıl olduğu gibi felaket bir sezon yaşamasını istemeyen yönetim ve teknik ekip çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sampiyonluğun ardından Süper Lig'e yükselen Gazişehir in takımın başına getirilen Sumudıca nın teknik direktörlüğü ve yapılan takviyelerle ligimize renk katması bekleniyor.

Fenerbahçe, sezon öncesi katıldığı Audı Cup turnuvasında ve oynadığı hazırlık maçlarında savunmada yaşadığı sıkıntıları Zanka transferiyle önlemeye çalıştı. Bu transferin Fenerbahçe takımı için savunma anlamında önemli bir hamle olduğu aşikar. Aynı şekilde sarı lacivertli takımın taraftarlarının da oyuncudan ve takımdan beklentileri yüksek.

HABERE YORUM KAT