1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'den Volkan Demirel açıklaması!
Fenerbahçe'den Volkan Demirel açıklaması!

Fenerbahçe'den Volkan Demirel açıklaması!

Fenerbahçe spor kulübü, teknik heyetteki görevine yavaş yavaş adım atan Volkan Demirel adına Fenerbahçe sosyal medyada resmi hesaplarından bir video paylaşımında bulundu.

A+A-

Fenerbahçe'de futbol hayatına nokta koyan ve kulüp tarafından, geride bıraktığımız sezonun ardından yeni sezon ligde teknik heyette bulunacağı açıklanmış olan Volkan Demirel adına bir video paylaşıldı.

Fenerbahçe'nin resmi instagram hesabından paylaşılan videoda, "Tutkuyla, sevgiyle, inançla, ilk günkü heyecanla şimdi omuz omuza yeni bir yolculuğa!" sloganıyla paylaşımda bulunulan bu videoda Volkan Demirel'in tesislerde tutkunu olduğu takımla ve teknik direktör Ersun Yanal ile görüntüleri de bulunuyor.

Demirel'in orada ifade ettiklerinden, "Neredeyse 17 yıl kadar uzun süredir sahada, Fenerbahçe’nin kalesinden, şimdi ise sahanın kenarından katılacağım bu mutluluğa. Bundan sonra burada ana ekibin parçası olarak bulunacağım. Bu renklere severek ve isteyerek hizmette bulunmak çok başka güzel. Tutkuyla, sevgiyle, inançla, ilk günkü heyecanı, bu motivasyonun devamını getirebilmek daha bir başka. O sarı-lacivertli takımın heyecanını tatmayan hiç kimse bunun ne olduğunu, ne anlamlar taşıdığını bilemez. Bu durumun anlatılabilmesi, kelimelere dökülmesi kesinlikle mümkün değil. Söylemesi herkese kolay gelen 17 yıl söz konusu. Çubuklu formayı neredeyse 17 yıl kadar uzun bir süre terlettim ve şimdi aşığı olduğum sarı-lacivert renge bu sefer bambaşka bir kulvarda kavuşmanın zamanı geldi. Her zaman söylemişimdir, bundan sonra da söylemeye devam edeceğim; benim hayatım o sarı-lacivert takım. İlk içine girdiğim takım, ilk öğrendiğim renkler, ilk haykırışım Fenerbahçe. Çok sevdim; senin benim bizim gibi bu iki rengi candan öte sevdim," cümleleri dikkatleri üzerinde topladı.

HABERE YORUM KAT