1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'dan önemli açıklama; Club Brugge ile resmi görüşmeler başladı!
Galatasaray'dan önemli açıklama; Club Brugge ile resmi görüşmeler başladı!

Galatasaray'dan önemli açıklama; Club Brugge ile resmi görüşmeler başladı!

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin geçici transferi konusunda Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Club Brugge ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na resmi olarak bildirdi.

A+A-

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlamada şöyle bir açıklama yapıldı, "Profesyonel Futbolcumuz Mbaye Diagne'nin geçici transferi konusunda Club Brugge ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Sarı-kırmızılı kulübün geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Santrafor, sezonun ilk yarısında 20, ikinci yarısında 10 kez olarak  toplamda 30 kez fileleri havalandırarak harika goller atarak gol kralı olmuştur.

Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''GALATASARAY'' ile aynı grupta yer almaktadır.

Diagne, geçen sezon ara transfer dönemlerinde 10 milyon Euro bonservis ve yanında 3 milyon Euro da şampiyonluk bonusu karşılığı Kasımpaşa'dan transfer edilmişti.

Galatasaray, UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları nedeniyle Falcao transferini tamamlamak için Diagne ile yollarını ayırmak istiyordu.

Club Brugge, yeni sezon zamanında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sarı-Kırmızılı takım beraberinde aynı grupta yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT