1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hasan Şaş Geri Döndü
Hasan Şaş Geri Döndü

Hasan Şaş Geri Döndü

Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Denizlispor maçı maçının sonlarına doğru iki Denizli taraftarının teknik ekibe ağır hakaretlerinin ardından Necati Ateş ve Hasan Şaş taraftarlarla tartışma yaşamıştı.

A+A-

Fakat maçın ardından bu olayların saptırılması ve kamuoyunda Hasan Şaş ın şuçluymuş gibi gösterilmesi şaşkınlık yarattı. Bu algı oyunlarının ardından Hasan Şaş ın Sosyal medya hesabından yaptığı "Galatasarayıma, hocama -adam gibi adam-, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Kalbim hep sizinle, ben sevdiğime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum, hakkınızı helal edin. Hoşçakalın" açıklamasıyla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Yaşanılan gelişmelerin ardından Fatih Terim in ve Yönetim kurulunun ne yapacağı Merakla beklenirken bir açıklama daha geldi. Hasan Şaş "Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, bir şey olmamışçasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın" cümleleriyle geri dönüşünü duyurdu.

Galatasaray dan da yapılan açıklamaya göre haksız saldırıların failleri hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT