1. HABERLER

  2. YEREL

  3. İnanılmaz hırsızlık; Marmaris sahilinde toplanan çöpleri çaldılar!
İnanılmaz hırsızlık; Marmaris sahilinde toplanan çöpleri çaldılar!

İnanılmaz hırsızlık; Marmaris sahilinde toplanan çöpleri çaldılar!

Marmaris’in cennet koyunda, 23 gündür eşi ve kızı ile çevredeki çöpleri temizleyen İmdat Avcı, topladığı 300 büyük çöp torbasından 50’sinin kayıplara karıştığını görünce hayatının şokunu yaşadı.

A+A-

İmdat Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Birileri kendilerine pay çıkarmak ve temizlik yaptıklarını söyleyebilmek adına bizim topladığımız çöpleri çaldı" dedi.

Muğla’daki valilik tarafından iki kere üst üste yılın çevrecisi seçilen İmdat Avcı, eşi Yıldız Avcı ve kızı Türkü Avcı ile beraber ‘Ozanın Türküsü’ adlı 13 metrelik ahşap teknesi ile bir marinanın akaryakıt desteğinide arkasına alarak Muğla’nın ilçe koylarında temizliğe çıktı.

Ortalama olarak 37 yıldır ilçesinin koylarını ailesi ile birlikte temizleyen ve çevre ile alakalı sağduyuyu fazlalaştırmak için 70 eyleme imza atan İmdat Avcı,  23 gündür turistlerin ve tatil yapmak isteyenlerin gezi tekneleriyle geldiği Cennet, Bedir, Nimara, Amos koylarından sonra Fosforlu Mağarası çevresinde de her gün gidip gelerek temizlik yaptı.

Temizliği yaptıktan sonra en son toplamak üzere çöp torbalarını ağacın arkasına koyan Avcı, sabah geldiğinde o çöp torbalarından 50 tanesinin kayıp olduğunu gördü. Ve şu açıklamaları yaptı: "Birileri kendilerine pay çıkarmak ve temizlik yaptıklarını söyleyebilmek adına bizim topladığımız çöpleri çaldı" dedi.

HABERE YORUM KAT