1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İzmir’in 5 yıllık stratejik planları oy birliği ile kabul edildi
İzmir’in 5 yıllık stratejik planları oy birliği ile kabul edildi

İzmir’in 5 yıllık stratejik planları oy birliği ile kabul edildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan 5 yıllık yeni yol haritası Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı oturumu Tuna Soyer’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ESHOT ve İZSU’nun stratejik planları oy birliği ile kabul edildi.

5 yıllık stratejik plan görüşmelerini takiben İZSU Genel Kurulu’nda ESHOT ve İZSU için hazırlanan planlar birlikte değerlendirildi. Plan hakkında bilgiler veren CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun ardından AKP Grup Başkan Vekili Özgür Hızal’da görüşlerini sundu. Meclis üyelerinin öneri ve görüşleri ile son halini aldı. Stratejik planlar oy birliği ile kabul edildi.

İzmir’in stratejik planı ilk defa Büyükşehir Meclisi’nden oy birliği ile geçmiş oldu. İzmir’in yeni yol haritası altı stratejik amaç ve 27 hedeften oluşuyor.

Türkiye’de en yüksek katılım ile gerçekleşen stratejik planın oy birliği ile kabulü için saatlerce süren toplantılar yapıldı. İzmir’deki üniversitelerin rektörleri, TMMOB’a bağlı odalarla, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelindi.

Toplantıda ESHOT Genel Müdürlüğü’ne Erhan Bey’in atandığı bilgisi meclis üyelerine sunuldu.

HABERE YORUM KAT