1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Kendisine Bakteri Enjekte Etti Ve Sonuç ...
Kendisine Bakteri Enjekte Etti Ve Sonuç ...

Kendisine Bakteri Enjekte Etti Ve Sonuç ...

Anatoli Brouchkov bir buzulun altında bulduğu üç buçuk milyon yıllık bir bakteriyi önce farelere sonra kendine enjekte etti. Ve o günden sonra hiç hastalanmadığını iddia etti.

A+A-

Moskova Devlet Üniversitesinde akademisyen olan Anatoli Brouchkov 2009 yılında Sibiryada buzulun altında üç buçuk milyon yıllık bir bakteri buldu. Bu bakteriyi önce fareler üzerinde sonra kendisi üzerinde test etti.

Yaptığı bu işlem sonrası yaşadıklarını şöyle anlatıyor. "Daha çok çalışmaya başladım. Son iki yıldır grip bile olmuyorum. Fareler ve meyve sinekleri üzerinde yaptığım başarılı testlerin ardından, bu bakteriyi kendi üzerimde denemenin ilginç olacağını düşündüm. Sadece meraklıydım, dünyaya bir kez geliyoruz” dedi. Brouchkov Yakut Türklerinin uzun yaşamasının sırrının bölgedeki sulara karışan bu bakteri olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Bu bakterinin insan vücudu üzerindeki pozitif etkileri ile ilgili ellerinde kesin bir veri olmadığını söyledi. Ve ekledi “gerçekte aspirinin de nasıl işe yaradığını bilmiyoruz ancak işe yarıyor. Bu bakteri içinde aynı şey geçerli. Nasıl çalıştığını anlayamıyoruz ancak işe yarıyor sonuçlarını görebiliyoruz. Ölümsüz canlıların ve bakterilerin olduğunu ve bunların kendilerini koruyabildiklerini ve ölmediklerini düşünüyoruz”dedi.

Fareler üzerinde yaptığı deneylerde bu bakterinin doğurganlığı arttırdığını, hatta doğurganlığı olmayan yaşlı farelerin dahi üremeye başladığını tespit ettiğini ve bu bakterinin gençleştirici etkisi olduğunu ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini tespitlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT