1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Korkunç intikam: Önce kocasının metresini, sonra kendisini infaz etti!
Korkunç intikam: Önce kocasının metresini, sonra kendisini infaz etti!

Korkunç intikam: Önce kocasının metresini, sonra kendisini infaz etti!

47 yaşındaki Jennair Gerardot, ilk başta işini kaybetti, ardından kocasının onu daha genç bir kadınla aldattığını öğrendi. Hayatı tepe taklak olan Jennair Gerardot, önce kocasının metresini daha sonrasında ise kendini öldürdü

A+A-

20 yıldan fazla süredir evli olduğu Mark Gerardot’un kendisine metres tuttuğunu öğrenince etrafa dehşet saçmaya başladı. 2017 yılında işini kaybeden Jennair Gerardot, bu olayla birlikte hayatı altüst oldu. Delaware Üniversitesinde iş bulan Mark, gününün yarısını Delaware’de geçirmeye başladı. Jennair Gerardot ise Güney Carolina’daki kendi evlerinde zaman geçirirken kocası Mark günün geride kalan yarısını Güney Carolina’daki evine geliyordu. Mark Gerardot, Delaware Üniversitesi'nde Kreatif Direktör olarak işe başlamış ve orada Meredith Chapman ile tanışmıştı.

Kendisinden yaşça küçük olan ve bir dönem televizyonlarda sunuculuk, muhabirlik yapmış olan henüz 33 yaşındaki Meredith Chapman, Üniversitede pazarlama direktörü olarak iş yapıyordu. Meredith bir belediye meclis üyesi ile evliydi fakat Mark ile birbirlerini görür görmez etkilenmişlerdi. Birbirlerine duygularını açıkladıktan hemen sonra Mark ve Meredith yasak ilişkilerine başladılar. Jennair kocasının yanına Delaware’ye geldiğinde onda değişik bir şeylerin olduğunu hissetmişti.

Kocasına "Senin neyin var, farklı davranıyorsun" diye sordu ancak cevabı kendisi biliyordu. "Meredith yüzünden değil mi?" diye sordu.

Mark ilk başta kabul etmese de Jennair’in elinde kanıtları vardı. Mark’ın niyeti boşanmaktı karısının da o niyette olduğunu düşünüyordu fakat kocasıyla yaptığı yemek planı gerçekleşmeyince Jennair intikam planı yapmaya başladı. Meredith evde yokken evine gizlice girdi ve kadın eve geldiğinde önce onu sonra kendisini öldürdü.

 

HABERE YORUM KAT