1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Liseler arası futbol maçına saldırı! Onlarca yaralı var!
Liseler arası futbol maçına saldırı! Onlarca yaralı var!

Liseler arası futbol maçına saldırı! Onlarca yaralı var!

Amerika Birleşik Devletleri'nde Leflore ve Williamson liseleri arasında gerçekleşen futbol karşılaşmasının ardından silahlı saldırıya gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda yaklaşık olarak en az 10 kişinin yaralandığı ve 2 kişinin de yakalanıp gözaltına alındığı söylendi.

A+A-

Alabama eyaletinde bulunan Mobile kentinde iki lise arasında geçen Amerikan futbolu maçı sonrası gerçekleşen saldırının ardından yaralılara acil müdahalede bulunuldu.Yerel medya, Ladd-Peebles Stadyum'unda meydana gelen saldırıda en az 10 kişinin yaralandığını ve yaralıların 15-18 yaş aralığında olduğunu yazdı.

Amerikan polisin yaptığı açıklamaya göre 2 kişinin gözaltına alındığı ve sorgulamalarının devam ettiği açıklandı. Olayla ilgili polislerin incelemesi devam ediyor.

Bu olayın ardından da elbette saldırı son bulmadı ve Teksas'da bir saldırı daha meydana geldi.

ABD'nin Teksas eyaletinde El Paso şehrindeki Cielo Vista alışveriş merkezinde, süpermarket zinciri Walmart'ta silahlı saldırı düzenlendi. Yerel saatle Cumartesi sabah 10:30 sıralarında ABD-Meksika sınırına birkaç kilometre uzaklıktaki alışveriş merkezinde düzenlenen saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti.

Yerel medya, Teksas polisine dayandırdığı haberlerinde saldırgan olduğundan şüphelenilen kişinin 21 yaşındaki bir erkek olduğunu, Teksas'ın Dallas şehri yakınlarındaki Allen kasabasında yaşadığını söylüyor. Allen, El Paso'ya yaklaşık bin kilometre uzaklıkta ve ABD-Meksika sınırında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT