1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Muğla’da düğünde müzik kavgası! En mutlu günleri kabusa döndü!
Muğla’da düğünde müzik kavgası! En mutlu günleri kabusa döndü!

Muğla’da düğünde müzik kavgası! En mutlu günleri kabusa döndü!

Muğla’da bir çiftin düğün merasiminde gelin ve damat tarafının müzik nedeni ile çıkardığı tartışma kavga ile sonuçlandı.

A+A-

Olay sonrasında bayılan gelin Eda Atmaca, hastaneye götürülürken özel harekat polisi olan damat Mehmet İrşad Y. kendisini hedef alıp kavga etmeye çalışan grubu havaya 2 el ateş açarak uzaklaştırmak istediği için karakola götürüldü.

Yaşanan bu olay Muğla ilinin merkez semti Menteşe’de bir düğün merasiminde saat 23.30 civarında yaşandı.

İstanbul’da özel harekat polisi olan damat Mehmet İrşad Y. İle gelin Eda Atmaca’nın Emirbeyazıt Mahallesi Uğur Mumcu Sokağı’ndaki salonda gerçekleşen düğün merasiminde gelin ve damat ilk olarak alkışlanarak içeriye girdi.
Düğünün ilerleyen vakitlerinde gelin ve damadın yakınları arasında kendi özel olarak istedikleri oyun havaları çalmayınca tartışma çıktı.

Damat Mehmet İrşad Y. Her iki aileyi de sakinleştirmeye çalıştı. Fakat gelin Eda Atmaca’nın yakınları ile aralarında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma çok kısa zamanda kavgaya dönüştü. Diğer misafirlerin de katıldığı kavgada yumruklar havada uçuştu. Damat Mehmet İrşad Y. Etrafında oluşan topluluğu uzaklaştırmak için tabanca ile havaya iki el ateş açtı.

Olay sonucunda damat Mehmet İrşad Y. Ve diğer aile üyeleri Karakola alınırken, gelin Eda Atmaca ve darp sonucu yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT