1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Netflix izleme geçmişi silme işlemi nasıl yapılır? Netflix izleme geçmişi sil
Netflix izleme geçmişi silme işlemi nasıl yapılır? Netflix izleme geçmişi sil

Netflix izleme geçmişi silme işlemi nasıl yapılır? Netflix izleme geçmişi sil

Online yayın platformu Netflix izleme geçmişinizi kaydettiğini biliyor muydunuz? Netflix izlediğiniz tüm dizi ve filmleri izleme etkinliği adı altında kayıt altına alıyor. Bu yazımızda Netflix izleme geçmişi silme işlemi nasıl yapılır? sorusunu yanıtını vereceğiz.

A+A-

Nettflix izleme geçmişi silme işlemi nasıl yapılır?  sorusunu yanıtını içeriğimizde detaylı olarak bulabilirsiniz. Netflix çok uzun zamandır Türkiye'de faaliyet gösteriyor ve içinde yer alan yapımları keyifle izleniyor. Netflix'de izlediğiniz tüm yapımlar geçmişten günümüze kadar kayıt altında tutuyor ve bize izlediğimiz film konularına göre filmler bulmamıza yardımcı oluyor. Ancak bazı izlediğimiz filmleri izleme geçmişinde silinmesini isteyebiliriz. Bu durumda Netflix izleme geçmişi silme işlemi yapmamız gerekiyor.

Netflix izleme geçmişi silme işlemi nasıl yapılır?

  •     Öncelikle Netflix.com'da oturum açmamız gerekiyor.
  •     Daha sonra İzleme geçmişini düzenlemek istediğiniz profili seçmemiz gerekiyor
  •     Hesap seçeneğine tıklayın.
  •     Profilim öğesinin altında, İzleme etkinliği öğesine tıklayın.
  •     İzleme etkinliğim sayfasında, gizlemek istediğiniz bölümün ya da içeriğin yanındaki simgesine tıklayın (Bir bölüm gizliyorsanız, dizinin tamamını gizleme seçeneği sunulur).
  •    İzleme etkinliğinizi tümüyle gizlemek istiyorsanız sayfanın altındaki Tümünü gizle seçeneğini seçin. İzleme geçmişinin tümünü gizleme isteğinizi onaylamanız istenecektir.
  • Gizlediğiniz içeriğin tüm cihazlarınızdan tamamen kaldırılmasının 24 saat sürebileceğini lütfen unutmayın.
  • Kids profillerinde içerikler gizlenemez.

NETFLİX HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN 10 ÖNEMLİ BİLGİ

Online yayın platformu Netflix, 1997'de başlayan bu yolculuğunda uzunca bir yol kat etti. O zamana kadar DVD abonelik hizmeti veren şirket, şimdilerde piyasanın en büyük bir medya platformu haline geldi. Televizyon kavramını yeniden tanımlayan Netflix, orjinal yapımlarının başarıları sayesinde her geçen gün abone sayısını arttırmaya devam ediyor. Netflix hakkında daha önce duymadığınız bilgileri sizler için derledik:

10. Netflix, Google'dan daha önce kurulmuştur.

1997'de kurulan Netflix, başlangıçta bir DVD abonelik hizmeti veren bir şirketti. Teknoloji devi Google, 4 Eylül 1998 yılında kuruldu.

9. Netflix'in orijinal adı "Kibble" idi.

Netflix'in kurucu ortaklarından Marc Randolph, şirket için ilk başta bir isim bulamadı. İşleri başlatırken "Kibble" ismini kullandı. Sonunda, Marc Randolph ve Reed Hastings şu anki ismi Netflix'i kabul ettiler.

8. Netflix, bir filme karar verme sürenizin ne kadar sürdüğünü biliyor.

Araştırmacılar, şirketin bir müşterinin ilgisini kaybetmesinin yalnızca 90 saniye sürebileceğini fark etti. Yaklaşık iki dakika içinde bir film seçersiniz ya da vazgeçersiniz.

7. Web sitesinde yüzlerce gizli kategori var.

Herkes Netflix'in web sitesinde standart kategorileri biliyor ancak "http://www.netflix.com/browse/genre/###" belirli bir URL'yi yazıp sonra kodları koyarsanız, yeni kategoriler ortaya çıkar.

6. Netflix'in en çok izlenen şovu sizi biraz şaşırtabilir.

Netflix deyince akla House of Cards, Narcos, Daredevil, The Crown, Stranger Things, 13 Reasons Why gibi popüler yapımlar gelir. Herkes en çok izlenen yapımların başında bunların olduğunu düşünse de, Netflix'in en çok izlenen dizisi Fuller House'dur.

5. Netflix, Adam Sandler ile dört film anlaşması imzaladı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü komedi oyuncusu Adam Sandler, Netflix'le dört film anlaşması imzaladı.

4. Netflix'te yeni çalışmaya başlayanlar saati 17 dolardan başlıyor.

Netflix, çalışanlarına cömert davranarak, giriş seviyesi müşteri hizmetleri personeli saati 17.34 dolardan işe başlar.

3. Netflix, BitTorrent'i çok yakından takip etmektedir.

Netflix, insanların neyi sevip neyi sevmediğini sürekli gözlemliyor. Netflix, trendleri ve insanların yasadışı olarak ne izlediğini görebilmek için BitTorrent'i çok yakından takip ediyor.

2. Ebeveynlerin Netflix'e sahip olma olasılığı daha yüksektir.

Çocuk programcılığına ilişkin geniş kapsamlı kataloğu ile bir ebeveynin Netflix'e kaydolması istatistiksel olarak daha fazladır.

1. House of Cards, ilk orijinal yapımları değildir.

Netflix kendi orijinal yapımlarını yapmaya başladığında, House of Cards tüm dikkatleri üzerine çekti. Ancak, ilk orijinal yapımları Lilyhammer'dı .

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT