1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rakiplerine Fırsat Vermeyen Trabzonspor Bu Sezonda Bomba Gibi
Rakiplerine Fırsat Vermeyen Trabzonspor Bu Sezonda Bomba Gibi

Rakiplerine Fırsat Vermeyen Trabzonspor Bu Sezonda Bomba Gibi

Bordo mavililer rakiplerinin gözünü korkutmaya devam ediyor. Geçen sezon 26 Şubat'ta Ümraniye ile olan karşılaşmasında 3-1 lik sonucuyla en sonuncu mağlubiyetini alan Trabzonspor, son 20 karşılaşmasında henüz mağlubiyet ile karşılaşmadı.

A+A-

 Rakiplerini kendi kalelerine geçirmeyen bordo mavililer, Süper Lig'in oynanan 2. Haftasında Malatyaspor'u Trabzonspor kendi evinde 2-1 yenerek rakiplerinin gözünü daha çok korkuttu. Altı ay boyunca hep kazanan bordo mavililer, 20 adet yaptığı karşılaşmada 11 galibiyet, 9 adette beraberlik aldı.

Kalesine geçit vermeyen bordo mavililer 20 maçtır yenilmiyor.

Karadeniz ekibi Ümraniye ile olan maçının ardından ligde 11 tane maça çıktı. Trabzonspor bu maçlarda 8 kazanım 3 beraberlik aldı. Bordo mavililer hazırlık, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Ligde 9 adet maç yaptı. Hazırlık maçlarında istedikleri galibiyetleri alamayan Trabzonspor lular UEFA Avrupa Ligin de 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik, Süper Ligde ise oynadığı 2 maçta 1 galibiyet yaşadı. Kendi evinde yaptığı son 7 maçta galibiyet kazanan bordo mavililer sahalarından kimseyi geçirmiyor.

HABERE YORUM KAT