1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Sahnede acı çekerek öldü!
Sahnede acı çekerek öldü!

Sahnede acı çekerek öldü!

30 yaşındaki ünlü sanatçı Joana Sainz, konser verdiği sırada gösteri fişeklerden birinin karnına isabet etmesi sonucu yaşamını yetirdiği açıklandı.

A+A-

Bu kötü olay, İspanya’nın başkenti Madrid’in kuzeybatısındaki Las Berlanas kasabasında düzenlenen bir festivalde yaşandı.

Joana Sainz’in üyesi olduğu ‘Super Hollywood Orchestra’nın performasını bine yakın kişi izlemekteydi.
Herkesin gözü önünde yaşanan bu üzücü olayın ardından sahnedeki perde indirildi ve sağlık ekipleri Joana’nın yardımına yetişmeye çalışdılar.

Bilinci kapalı bir halde derhal hastaneye kaldırılan İspanya'lı ünlü sanatçı burada hayatın Joana Sainz, ‘Super Hollywood Orchestra’ grubunun hem baş dansçısı olup hem de koreografıydı da.

Konseri izleyen ve kazaya tanık olan bir kişi, o üzücü anı şöyle anlattı,''İki roket vardı.Biri doğru yöne gitti, öteki roket ise  şarkıcının karnına isbet etti,” dedi.

Kazanın nedeni hakkında bilgi elde edinilmeye çalışılırken ilk incelemelerde havai fişek üreticisi firmanın, ürünlerden birini yanlış malzeme ile doldurularak cihazın metal kasasının patlamasına sebebiyet verebileceğini açıkladı.

Kazayla ilgili araştırmalar vs devam ederken İspanyol popçu otopsiye götürüldü, ardından cenaze, anma töreni düzenleneceği söylendi.

HABERE YORUM KAT