1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sarı kırmızılarda beklenmedik ayrılıklar!
Sarı kırmızılarda beklenmedik ayrılıklar!

Sarı kırmızılarda beklenmedik ayrılıklar!

Sarı kırmızılı ekipyten yapılan açıklamaya göre; Yunan golcü Mitroglou’nun Hollanda 1. liginde mücadele eden Psv Eindhoven’a, Nijeryalı genç stoperi Ozornwafor’un ise La Liga 2. lig ekiplerinden Almeria’ya kiralandığını duyurdu.

A+A-

Sarı kırmızılıların geçen sene devre arasında 1.5 yıllığına  Fransa 1. Liginde mücadele eden Olympique Marsilya’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Yunan golcü Galatasaray forması altında 9 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaparak takımına katkıda bulunmuştu.

Sarı kırmızılıların genç yaştaki Nijeryalı stoperi olan Ozornwafor’u yaz transfer sezonunda kendi ülkesinin takımı olan Enyimba’dan 300bin € karşılığında takımına kazandırmış ve 4 senelik de sözleşme imzalamıştı.

Sarı kırmızılılardan yapılan açıklamalar şu şekilde;

"Profesyonel Futbolcu Konstantinos Mitroglou'nun 2019-2020 futbol sezonu için geçici transferi konusunda PSV N.V. Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, PSV N.V. Kulübü Şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

OZORNWAFOR AÇIKLAMASI

"Profesyonel Futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübüne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT