1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sarı Kırmızılılar Terim'in Cezasına İtiraz Edecek
Sarı Kırmızılılar Terim'in Cezasına İtiraz Edecek

Sarı Kırmızılılar Terim'in Cezasına İtiraz Edecek

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fatih Terim’e 4 maç sahaya girememe cezası vermesinden sonra Sarı Kırmızılı yönetim harekete geçti. Galatasaray kulübü itiraz için çalışmalara başladı ve örnek gösterilecek açıklamalar da belirlendi.

A+A-

Sarı Kırmızıların Teknik Direktörü Fatih Terim’e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Kayserispor maçından sonra ki yaptığı açıklamalar nedeniyle aldığı 4 maçlık ceza  medyadaki sıcaklığını korurken Galatasaraylı yönetici, futbolcu ve taraftarlar bu cezaya çok büyük tepki gösterdi.

"ASLA ONAYLAMIYORUZ"

Sarı Kırmızılı kulüp başkanı Mustafa Cengiz, karar sonrası hemen GS TV’de yaptığı açıklamada ‘’Hocamıza verilen cezayı asla onaylamıyoruz. Yanlış hesabın,Yanlış kararın bir şekilde düzeleceğine inanıyorum. İnanmak istiyorum.Tahkim’de çok ciddi hukukçuların olduğunu biliyorum. Böyle bir ceza bana inandırıcı gelmiyor’’ dedi.

‘’İLK ÖRNEK BELLİ OLDU’’

Geçen sezonki  Rizespor-Galatasaray maçının ardından Rizespor başkanı Hasan Kartal’ın hakem hakkında söylediği sözler Sarı Kırmızılı Kulübün sunacağı ilk örneklerden biri oldu.. 

Hakem Serkan Çınar’ın çaldığı düdüklere tepki olarak ‘’Silahım olsa hakemi vururdum’’ sözleri üzerine Kartal ‘PFDK kararı ile 11 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

HABERE YORUM KAT