1. HABERLER

  2. YouTube Premium nedir, ne işe yarar? YouTube Premium'un özellikleri neler?
YouTube Premium nedir, ne işe yarar? YouTube Premium'un özellikleri neler?

YouTube Premium nedir, ne işe yarar? YouTube Premium'un özellikleri neler?

YouTube Premium sürümünü aktif etti. Youtube kullanan milyonlar "YouTube Premium nedir, ne işe yarar" şeklinde arama yapmaya başladı. İşte YouTube Premium ile ilgili bilgiler...

A+A-

YouTube'un kullanıma sunduğ YouTube Premium'u sizler için inceledik.

YouTube Premium nedir?

Youtube ücretli sürümünü aktif etti. Youtube premium ücretli olarak abone olan kullancılara Reklamsız ve internetsiz video deneyimi sunacak. Böylece ücretli kullananlar, reklam izlemek zorunda kalmadan videolara erişebilecek.

YouTube Premium ne işe yarar?  özellikleri neler

Önceden YouTube Red olarak bilinen YouTube Premium, YouTube ve yeni YouTube Music uygulamasındaki birçok özelliğin yanı sıra tüm YouTube Originals dizi ve filmlerine erişim sunar.

YouTube

Reklamsız videolar: Milyonlarca videoyu reklamsız izleyin
İnternet bağlantısı olmadan izlemek için video indirme: Videoları ve oynatma listelerini mobil cihazlara kaydederek internet bağlantısı olmadan oynatın

Arka planda oynatma:

Diğer uygulamaları kullanırken veya ekranınız kapalıyken video oynatmaya devam edin

YouTube Music

Yeni ve geliştirilmiş YouTube Music uygulamasıyla müzik dünyasını kolayca keşfedin
Reklamsız müzik: Milyonlarca şarkıyı reklamsız dinleyin

İnternet bağlantısı olmadan dinlemek için müzik indirme:

Müzikleri ve oynatma listelerini YouTube Music uygulaması üzerinden kaydederek internet bağlantısı olmadan dinleyin

Arka planda oynatma: Diğer uygulamaları kullanırken veya ekranınız kapalıyken müzik çalmaya devam edin

YouTube Originals

En sevdiğiniz yıldızların orijinal filmleri ve dizileri

YouTube Kids

YouTube Kids uygulamasında reklamsız ve internet bağlantısı olmadan oynatma

YouTube Gaming

YouTube Gaming uygulamasında reklamsız, internet bağlantısı olmadan ve arka planda oynatma

Google Play Müzik

Belirli ülkelerde ek ücret olmadan dahildir Google Play Müzik'in ülkenizde kullanılıp kullanılamadığını öğrenmek için burayı tıklayın.

YOUTUBE PREMİUM 3 AY BEDAVA

YouTube Premium servisini kullanmak isteyen kullanıcılar, ilk 3 ay hiçbir ücret ödemeyecek. Üç aylık sürenin sonunda ise kullanıcılar kendilerine uygun bir tarife seçip ücretli abone olarak kalmaya devam edebilecek. Ücret ödemek istemeyen kullanıcılar ise YouTube Premium aboneliğini sonlandırıp ücretsiz olarak YouTube'u kullanmayı sürdürecek.

YOUTUBE PREMİUM aylık ne kadar?

Peki YouTube, Premium servisi için kullanıcılarından aylık ne kadar ücret alacak?

YouTube Premium ve YouTube Music servislerini içeren standart pakete üye olmak isteyen kullanıcılar, aylık 16,99 TL ödeme yapması gerekecek. Sadece YouTube Music uygulamasını kullanmak isteyenler ise 13,99 TL ödeme yapması yeterli olacak.

Videolar ve müzikler nasıl indirilir?

İnternet bağlantısı olmadan 30 güne kadar izleyip dinleyebileceğiniz müzik ve videoları mobil cihazınıza indirin. Müzik ve videoları indirme yöntemi hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu Yardım Merkezi makalesine göz atın.

Arka planda oynatma nedir?

Arka planda oynatma, müzik ve videoların diğer uygulamaları açtığınızda veya mobil cihazınızın ekranını kapattığınızda bile arka planda oynatılmaya devam etmesini sağlar. Arka planda oynatma hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu Yardım Merkezi makalesine göz atın.

YouTube'un orijinal dizi ve filmleri arasında, ödüllü aktörlerin yer aldığı dram filmlerinden en sevilen YouTube içerik üreticilerinin oynadığı komedilere ve dünya çapında başarı kazanan sanatçıların yer aldığı belgesellere kadar her türlü içerik bulunur. YouTube Premium ile YouTube Originals içeriklerine erişebilir ve bunları dilediğiniz cihazdan izleyebilirsiniz. Film ve dizilerin listesini YouTube Originals kanalında bulabilirsiniz. YouTube Originals filmlerinin, dizilerinin ve bölümlerinin kullanılabilirliği ülkeye göre farklılık gösterebilir.

YouTube Premium Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Ücretli Üyelik sayfasını ziyaret ederek üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu işlem sonucunda hesabınız ücretsiz YouTube üyeliğine döndürülür. Daha sonra dilediğiniz zaman YouTube Premium deneyimine yeniden katılabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT