1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Zayıflama hapları ölüm getirmişti; Baba kızına hapları satan adam ile yüzleşti
Zayıflama hapları ölüm getirmişti; Baba kızına hapları satan adam ile yüzleşti

Zayıflama hapları ölüm getirmişti; Baba kızına hapları satan adam ile yüzleşti

Beth Shipsey’in acılı babası Doug Shipsey, 2017 yılında kızının ölümüne sebebiyet veren hapları satan Ukraynalı o adamla yüzleşti.

A+A-

Beth Shipsey, İngiltere’nin Worcester semtinde ikamet eden ve daha fit bir vücudunun olmasının hayalini kuran 21 yaşında gen bir kızdı. Hayvan hakları aktivisti olan 21 yaşındaki Beth Shipsey, internet aracılığı ile Ukraynalı Andrei Shepevel’den zayıflama hapı satın aldı.

Bu yasa dışı yağ yakıcı olduğu iddia edilen haplar bir genç kızın ölümüne sebep oldu. Beth henüz 21 yaşında  genç bir kızken hayatını kaybetti.

Polis ekiplerince bu hapları satan Andrei Shapevel’in evine baskın düzenlendi. Ancak adam çok fazla zaman geçmeden serbest bırakıldı.

Beth Shipsey’in bu haplar ile intihar ettiği iddiası ortaya atıldı. Fakat Beth’in ailesi buna inanmıyordu. Kızları düşünmeden bir gün bile geçiremeyen Shipsey ailesinden Doug Shipsey 2500 kilometre yol kat ederek Andrei Shepelev ile yüz yüze geldi. Senelerce Shepelev’in izini süren baba sonunda Andrei‘nin aynı zamanda kaçak bir laboratuar olarak kullandığı evini buldu ve gitti.

Elinde kızının fotoğrafı ile hapı satan adamın kapısını çalan Shipsey, Shepelev'e "Senden kızımın gözlerine bakmanı ve onun hayatına mal olan hapları sattığın için özür dilemeni istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT